Дома > Вести > Вести од компанијата

Меѓународна изложба за електронски автоделови во Нингбо

2023-03-09



Со отворањето на епидемијата, кинеската економија брзо закрепна, се повеќе и повеќе луѓе излегуваат да присуствуваат или посетуваат изложби дома и во странство.

Изложбата за електронски автоделови на Нингбо во 2023 година се одржа во меѓународниот конгресен и изложбен центар Нингбо. Изложбата привлече илјадници изложувачи и десетици илјади посетители,  вклучува автомобилски делови и компоненти, електроника и системи, опрема за работилници и осветлување на возилата.

 


Ningbo NOVA Technology Co;Ltd ќе присуствува на Automechanika Shanghai на крајот на ноември 2023 година, на изложбата ќе бидат прикажани многу нови производи, како нов светилник, нова светилка, нова визир светлина и нови светлосни ленти. Со нетрпение очекуваме да се сретнеме со вас и да разговараме лице в лице. Се гледаме наскоро во Шангај


 

 

NOVA Vehicle - производител и снабдувач на светло за предупредување, фокусиран на безбедноста и индустријата за осветлување на автомобилски возила повеќе од 15 години, обезбедуваме OEM и ODM услуги, нудиме решение за осветлување на возилата. Искрено се надеваме дека ќе бидеме ваш сигурен и сигурен снабдувач. NOVA Vehicle е компанија на која можете да и верувате. Посакуваме нашите светла да светат на вашиот пат кон дома.